Karamba

Webdesign MELLE

Website laten maken, Melle? Contacteer Karamba!

Kies je voor ons basispakket of ga je voor een Webdesign à la carte? Wij begeleiden je van A tot Z. Telkens met drie belangrijke zaken voor ogen:

Wat heeft de bezoeker van je website nodig?
Wat wil jij?
Hoe laat je je website renderen?

ROI

Een site is een investering die zichzelf terugbetaalt en zorgt voor Return On Investment (ROI). Als je een of twee klanten binnenhaalt met je site, is deze meestal al terugbetaald. Vanaf dan brengt de site winst op.
Wil je sneller vooruitgaan? Met user research, SEO en online campagnes kunnen we je omzet een boost geven.
Lees meer 

pas zelf je site aan

Alles verandert razendsnel! Dan kan je site niet stilstaan. Dankzij het CMS (Content Management System) kan je zelf wijzigingen maken in je website. Een nieuw product toevoegen, een promotie aankondigen of je jaarlijks verlof posten? Je doet het zelf. Snel… en gebruiksvriendelijk.
Bekijk onze diensten  

Responsive

In 2010 bekeek 10% van de bezoekers een site via een smartphone of tablet. Nu is dat al meer dan 50%. Door ons responsive webdesign is je website mooi en gebruiksvriendelijk op smartphone, tablet en groot scherm.
Bekijk onze diensten  

Wekelijks krijg ik een aanvraag binnen via mijn website. Prima investering, de site heeft zichzelf al terugbetaald. 

Jos van Jos-art

Heel goede, persoonlijke en vlotte service. Makkelijk om samen te werken. Karl denkt mee over wat op de site moet en wat niet. De professionele hulp die we nodig hadden. 

Kinesitherapeut Bruno Callens

…Hij luistert naar mijn wensen, raadt dingen aan zonder op te dringen… En heel tevreden over het resultaat! 

Yves van Potager-bio

…Ik kreeg heel goeie feedback van mijn klanten die de site professioneel en duidelijk vinden. Karamba nam elke vraag van mij serieus en gaf ook de nodige adviezen en stuurde bij waar nodig. 

Voetreflexologe Annelies