Karamba

WEBSITES VOOR KMO'S EN KLEINE ZELFSTANDIGEN

Logo karamba, webdesign Merelbeke

Je kan niet niet online zijn! Een website moet alles zijn: je visitekaartje, je folder, je verkoper, een service aan je klanten, je communicatie. Bij Karamba uit Merelbeke kan je die website laten maken.

Kies je voor ons voordelig basispakket of ga je voor een Webdesign à la carte? Wij begeleiden je van A tot Z. Telkens met drie belangrijke zaken voor ogen:

Wat heeft de bezoeker van je website nodig?
Wat wil jij?
Hoe laat je je website renderen?

pas zelf je site aan

Alles verandert razendsnel! Dan kan je site niet stilstaan. Dankzij het CMS (Content Management System) kan je zelf wijzigingen maken in je website. Een nieuw product toevoegen, een promotie aankondigen of je jaarlijks verlof posten? Je doet het zelf. Snel… en gebruiksvriendelijk.

ROI

Een site is een investering die zichzelf terugbetaalt en zorgt voor Return On Investment (ROI). Als je een of twee klanten binnenhaalt met je site, is deze meestal al terugbetaald. Vanaf dan brengt de site winst op.

Wil je sneller vooruitgaan? Met user research, SEO en online campagnes kunnen we je site en je omzet een boost geven.

online afspraken

Over investeringen die zichzelf terugbetalen gesproken: een online afsprakensysteem is écht wel een kleine investering die zichzelf écht wel makkelijk terugebetaalt.

Voor minder dan 10 euro per maand kan je klant via je site een afspraak maken. Hierdoor bespaar je tijd om bezig te zijn met zaken die geld in het laatje brengen.

Check het snel!

WEBSHOP

Een webshop voor België die al rendeert bij een kleine maandelijkse omzet, is geen kost, maar een opbrengst. Dat merk je meteen als je kiest voor de formule met maandelijkse betaling. Tenzij je liever een eenmalig bedrag betaalt.

We zetten je webshop snel online, je hebt geen zorgen over technische aspecten en na een korte instructie ben je in staat om zelf je webshop te beheren.

cactus zonder achtergrond-klein


Zij kozen voor Karamba

Webdesign uit Merelbeke
Karamba webdesign maakte een website voor UGent
Annelies liet haar website maken bij ons
Goed Nieuws... uit Merelbeke
Webdesign uit de buurt van Gent
Made in Merelbeke

WEBSITES VOOR KMO'S EN KLEINE ZELFSTANDIGEN

WEBSITES VOOR KMO'S EN KLEINE ZELFSTANDIGEN

websites voor kmo's en kleine zelfstandigen

WEBSITES VOOR KMO'S EN KLEINE ZELFSTANDIGEN