Karamba

LA VIE EN RHODE

CMS – RESPONSIVE – inschrijvingsmodule – ABONNEMENTEN 

Eveline wou haar carrière een nieuwe wending geven en begon als fleuriste in Merelbeke. Voor de site kwam ze bij Karamba terecht.  In nauw overleg tussen klant, webdesigner en grafisch ontwerper; creëerden we een stijlvolle site die past bij de look en feel van haar zaak. 

Met aangepaste formulieren voor workshop-inschrijvingen en bloemen-abonnementen, helpt de site Eveline om efficiënt te werken.  Nog niet alles is actief, maar alles is voorzien, zodat de site kan meegroeien met de zaak. 

Bezoek de site

SINT-JOZEFSCHOOL MERE – PRIESTER DAENSCOLLEGE

CMS – responsive 

Een schoolsite moet gebruiksvriendelijk zijn. Karamba zorgde ervoor dat de bezoeker van de website meteen wordt doorverwezen naar de informatie die hij of zij nodig heeft. 

We goten alles in een frisse stijl die past bij het karakter van de school. “Een knap staaltje vakmanschap”, vertelt de schooldirectie.  

Bezoek de site

UGENT – ATP Participeert

kalender – blog – CMS – responsive 

Twee leden van de Raad van Bestuur van UGent zetten hun schouders onder dit project. Via deze site willen ze de participatie van het personeel  verhogen.  Karamba maakte de site zo op dat zij makkelijk zelf informatie kunnen toevoegen of wijzigen. 

Bezoek de site

matador uitgeverij

webshop – blog – kalender – CMS – responsive 

Matador staat voor eenvoud en authenticiteit. En dat geven we ook mee in het design van deze website. 

De site is meteen ook hun webshop. Op die manier is de site geen kost, maar een bron van inkomsten. 

Bezoek de site

VAN HECKE CSE

offerteformulier – CMS – responsive 

Met een site die degelijkheid opwekt en vertrouwen uitstraalt, zet Van Hecke CSE zich als starter op de kaart. Het offerteformulier zorgt ervoor dat hij meteen alle info krijgt die hij nodig heeft om een offerte op te maken.

Bezoek de site

JoS ART

PORTFOLIO – CMS – responsive 

Op deze site presenteert Jos zichzelf en een selectie van zijn werk. Grote afbeeldingen, een fotogalerij en subtiele animaties  zorgen voor een sprekende site zonder al te veel woorden. 

Bezoek de site

ANNELIES

CMS – responsive

Annelies zette zichzelf met deze site op de kaart. Ze stelt zichzelf en haar activiteiten als voetreflexologe voor. Annelies geeft op haar site uitgebreide informatie over wat zij doet, maar door de goede titels en zorgvuldig geplaatste actieknoppen kan je ook snel en efficiënt door de site bladeren.

Bezoek de site

KINESITHERAPIE CALLENS-NOTEBAERT

CMS – RESPONSIVE

Kinesisten An en Bruno wilden een site waarop hun basisgegevens stonden: adres, telefoon, specialisaties…

Bezoek de site

 

tattooshop 

CMS – responsive – video

De site van Jos’ tattooshop toont zijn werk en zijn werkwijze. We kozen voor een eenvoudig design, stijlvolle zwart-witbeelden en een video die meer zegt dan duizend woorden. Met succes: regelmatig krijgt hij nieuwe klanten via zijn site. 

Bezoek de site

sjs’ BARRI GOTIC TOUR

CMS – RESPONSIVE – MULTIMEDIA

Deze site leidt je door de historische wijk van Barcelona. Voor SJS bedachten we een creatief teambuildingconcept waarbij we een combinatie maakten van een website met gecodeerde pagina’s, WhatsApp en audioguides. Door kleine opdrachtjes te doen krijgen de teams codes waarmee ze de webpagina van de volgende bestemming kunnen open. Ideaal voor organisaties die een toeristische bestemming op een alternatieve manier willen benaderen. 

 

Goed nieuws vlaanderen

CMS – responsive – nieuwssite – facebookfeed

GNV brengt dagelijks positieve nieuwsberichten over onderzoek, onderwijs, maatschappij … Deze remake combineert een strak design met een grote gebruiksvriendelijkheid. We voegden ook een automatische Facebookfeed toe, waardoor de site altijd up-to-date is.

Bezoek de site

LANDMETER-EXPERT TOM BARBE

CMS – RESPONSIVE

Tom Barbe wilde op een duidelijke manier zijn activiteiten voorstellen. Hij schreef de teksten, wij zorgden voor de lay-out. We maakten een site waarop we (net zoals landmeters) speelden met scherpte en onscherpte, plannen en foto’s.

Bezoek de site

 

POTAGER BIO

CMS – RESPONSIVE – KALENDER

Yves promoot zijn workshops “Biologisch tuinieren” via zijn website. Makkelijk voor Yves: de cursisten schrijven online in hoe voegt in de kalender zelf zijn nieuwe workshops in.

Bezoek de site