Karamba Webdesign

portfolio

ANNELIES

CMS – responsive 

 

Annelies zette zichzelf met deze site op de kaart. Ze stelt zichzelf en haar activiteiten als voetreflexologe voor. Annelies geeft op haar site uitgebreide informatie over wat zij doet, maar door de goede titels en zorgvuldig geplaatste actieknoppen kan je ook snel en efficiënt door de site bladeren. 

KINESITHERAPIE CALLENS-NOTEBAERT

one page ONE SCREEN OP MAAT – CMS – responsive 

 

An en Bruno wilden een site waarop hun basisgegevens stonden: adresgegevens, specialiteiten,… 

JOS ART

CMS – responsive 

Op deze site presenteert Jos zichzelf en een selectie van zijn werk. Grote afbeeldingen, een fotogalerij en subtiele animaties  zorgen voor een sprekende site zonder al te veel woorden. 

Tattooshop

CMS – responsive – VIDEO

De site van Jos’ tattooshop toont zijn werk en zijn werkwijze. In overleg met de klant, kozen we voor een eenvoudig design, stijlvolle zwart-witbeelden en een video die meer zegt dan duizend woorden. 

Goed Nieuws Vlaanderen

CMS – responsive – Nieuwssite – Facebookfeed

Goed Nieuws Vlaanderen brengt dagelijks positieve nieuwsberichten over onderzoek, onderwijs, maatschappij … Deze remake combineert een strak design met een grote gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de bezoeker als voor de beheerder van de website. We voegden ook een automatische Facebookfeed toe, waardoor de site altijd up-to-date is.

Potager-bio

CMS – responsive – KALENDER

  Potager-bio biedt workshops aan in het zuiden van Frankrijk. Karamba creëerde een structuur en lay-out waarin zij makkelijk hun eigen teksten en foto’s konden invoegen. Daarnaast wilden zij ook een kalender die ze makkelijk zelf konden beheren.

ONS BASISpakket

CMS – responsive

Een van de voorontwerpen voor ons basispakket. Een hedendaagse lay-out waar jouw tekst en foto’s in worden gepast. Snel, gebruiksvriendelijk en goedkoop. Achteraf kan je makkelijk zelf aanpassingen maken. Zoals al onze sites is ook dit pakket aangepast voor smartphone, tablet en groot scherm.