Karamba

MOOI IN BEELD

CMS – RESPONSIVE – GEKOPPELD AAN PIXIFY

Inge van Mooi in Beeld zag de tijd rijp voor een nieuwe website voor haar zaak als fotografe. Een minimalistische aanpak in combinatie met de mooie beelden van een professional zorgden voor een mooi portfolio.

Bezoek de site

SINT-JOZEFSCHOOL MERE – PRIESTER DAENSCOLLEGE

CMS – responsive 

Een schoolsite moet gebruiksvriendelijk zijn. Karamba zorgde ervoor dat de bezoeker van de website meteen wordt doorverwezen naar de informatie die hij of zij nodig heeft. 

We goten alles in een frisse stijl die past bij het karakter van de school. “Een knap staaltje vakmanschap”, vertelt de schooldirectie.  

Bezoek de site

glasraamatelier erwin snijders

CMS – RESPONSIVE – copywriting

Erwin wou zijn realisaties beter in de kijker zetten en een duidelijker afbakening van zijn doelgroep. Door de lay-out en de aangepaste content werd duidelijk dat Glasraamatelier Snijders openstaat voor openbare en privéprojecten.

Bezoek de site

BLT

CMS – responsive 

Deze wetenschappelijke vereniging, gekoppeld aan o.a. UGent en KULeuven, wou zijn site praktischer inzetbaar maken. Dankzij het gebruiksvriendelijke Content Management System, kunnen ze snel zelf hun inhoud aanpassen. 

Bezoek de site

UGENT – ATP Participeert

kalender – blog – CMS – responsive 

Twee leden van de Raad van Bestuur van UGent zetten hun schouders onder dit project. Via deze site willen ze de participatie van het personeel  verhogen.  Karamba maakte de site zo op dat zij makkelijk zelf informatie kunnen toevoegen of wijzigen. 

Bezoek de site

PRAKTIJK ROOTS 

CMS – RESPONSIVE – GEKOPPELD AAN AGENDA 

Praktijk Roots in Merelbeke wou de website opfrissen, uitbreiden en tegelijk de SEO verbeteren. We kozen ervoor de warme tonen van de site te behouden, maar deze aan te vullen met een aantal frissere kleuren en een rustige achtergrond. Laura Bekaert: “Veel beter dan de vorige versie. De kleuren kloppen en het heeft een veel lichtere uitstraling. Ik ben content!”

Bezoek de site

ANNELIES

CMS – responsive

Annelies zette zichzelf met deze site op de kaart. Ze stelt zichzelf en haar activiteiten als voetreflexologe voor. Annelies geeft op haar site uitgebreide informatie over wat zij doet, maar door de goede titels en zorgvuldig geplaatste actieknoppen kan je ook snel en efficiënt door de site bladeren.

Bezoek de site

elvp

CMS – RESPONSIVE – online afspraken

ELVP herstelt huishoudtoestellen en verloor heel wat tijd met telefoontjes om afspraken te maken. Dankzij de online boekingen, is er nu meer tijd over om te doen wat echt belangrijk is.

Bezoek de site

VAN HECKE CSE

offerteformulier – CMS – responsive 

Met een site die degelijkheid opwekt en vertrouwen uitstraalt, zet Van Hecke CSE zich als starter op de kaart. Het offerteformulier zorgt ervoor dat hij meteen alle info krijgt die hij nodig heeft om een offerte op te maken.

Bezoek de site

JoS ART

PORTFOLIO – CMS – responsive 

Op deze site presenteert Jos zichzelf en een selectie van zijn werk. Grote afbeeldingen, een fotogalerij en subtiele animaties  zorgen voor een sprekende site zonder al te veel woorden. 

Bezoek de site

tattooshop 

CMS – responsive – video

De site van Jos’ tattooshop toont zijn werk en zijn werkwijze. We kozen voor een eenvoudig design, stijlvolle zwart-witbeelden en een video die meer zegt dan duizend woorden. Met succes: regelmatig krijgt hij nieuwe klanten via zijn site. 

Bezoek de site

KINESITHERAPIE CALLENS-NOTEBAERT

CMS – RESPONSIVE

Kinesisten An en Bruno wilden een site waarop hun basisgegevens stonden: adres, telefoon, specialisaties…

Bezoek de site

 

Goed nieuws vlaanderen

CMS – responsive – nieuwssite – facebookfeed

GNV brengt dagelijks positieve nieuwsberichten over onderzoek, onderwijs, maatschappij … Deze remake combineert een strak design met een grote gebruiksvriendelijkheid. We voegden ook een automatische Facebookfeed toe, waardoor de site altijd up-to-date is.

Bezoek de site

sjs’ BARRI GOTIC TOUR

CMS – RESPONSIVE – MULTIMEDIA

Deze site leidt je door de historische wijk van Barcelona. Voor SJS bedachten we een creatief teambuildingconcept waarbij we een combinatie maakten van een website met gecodeerde pagina’s, WhatsApp en audioguides. Door kleine opdrachtjes te doen krijgen de teams codes waarmee ze de webpagina van de volgende bestemming kunnen open. Ideaal voor organisaties die een toeristische bestemming op een alternatieve manier willen benaderen. 

 

LANDMETER-EXPERT TOM BARBE

CMS – RESPONSIVE

Tom Barbe wilde op een duidelijke manier zijn activiteiten voorstellen. Hij schreef de teksten, wij zorgden voor de lay-out. We maakten een site waarop we (net zoals landmeters) speelden met scherpte en onscherpte, plannen en foto’s.

Bezoek de site

 

POTAGER BIO

CMS – RESPONSIVE – KALENDER

Yves promoot zijn workshops “Biologisch tuinieren” via zijn website. Makkelijk voor Yves: de cursisten schrijven online in hoe voegt in de kalender zelf zijn nieuwe workshops in.

Bezoek de site