Karamba

portfolio

LANDMETER-EXPERT TOM BARBE

CMS – RESPONSIVE

Tom Barbe wilde op een duidelijke manier zijn activiteiten voorstellen. Hij schreef de teksten, wij zorgden voor de lay-out. We maakten een site waarop we (net zoals landmeters) speelden met scherpte en onscherpte, plannen en foto’s.


Bezoek de site

ANNELIES

CMS – responsive

Annelies zette zichzelf met deze site op de kaart. Ze stelt zichzelf en haar activiteiten als voetreflexologe voor. Annelies geeft op haar site uitgebreide informatie over wat zij doet, maar door de goede titels en zorgvuldig geplaatste actieknoppen kan je ook snel en efficiënt door de site bladeren.

Bezoek de site

KINESITHERAPIE CALLENS-NOTEBAERT

CMS – RESPONSIVE

Kinesisten An en Bruno wilden een site waarop hun basisgegevens stonden: adres, telefoon, specialisaties…

Bezoek de site

tattooshop 

CMS – responsive – video

De site van Jos’ tattooshop toont zijn werk en zijn werkwijze. We kozen voor een eenvoudig design, stijlvolle zwart-witbeelden en een video die meer zegt dan duizend woorden. Met succes: regelmatig krijgt hij nieuwe klanten via zijn site. 

Bezoek de site

JoS ART

PORTFOLIO – CMS – responsive 

Op deze site presenteert Jos zichzelf en een selectie van zijn werk. Grote afbeeldingen, een fotogalerij en subtiele animaties  zorgen voor een sprekende site zonder al te veel woorden. 

Bezoek de site

Goed nieuws vlaanderen

CMS – responsive – nieuwssite – facebookfeed

GNV brengt dagelijks positieve nieuwsberichten over onderzoek, onderwijs, maatschappij … Deze remake combineert een strak design met een grote gebruiksvriendelijkheid. We voegden ook een automatische Facebookfeed toe, waardoor de site altijd up-to-date is.

Bezoek de site

POTAGER BIO

CMS – RESPONSIVE – KALENDER

Yves promoot zijn workshops “Biologisch tuinieren” via zijn website. Makkelijk voor Yves: de cursisten schrijven online in hoe voegt in de kalender zelf zijn nieuwe workshops in.

Bezoek de site